17 april 2024
Thumbnail voor Natasja Eshuis (Travel Trend): Bezig met inhaalslag

Natasja Eshuis (Travel Trend): Bezig met inhaalslag

ROTTERDAM – Reisspecialist Travel Trend ziet sinds september meer beweging in het aantal gemaakte boekingen. De stijging is terug te zien in zowel nieuwe boekingen als in bestaande boekingen. Een drietal bestemmingen voeren de boventoon.


Volgens Travel Trend directeur Natasja Eshuis betreft een derde van de boekingen richting Canada ‘last-minutes’ met vertrek in september. De overige Canada boekingen zijn nieuwe boekingen voor zomer 2022. “Dat zijn reizigers die weten dat ze nu op tijd moeten boeken voor de beste prijzen en beschikbaarheid. Vooral bij campers is dit een uitdaging, want er zijn minder campers dan voorheen. Ook de Bear-lodges zullen weer snel vol raken. Dat is ieder jaar zo, maar ik verwacht dat dit in 2022 nog eerder gebeurt omdat er een inhaalslag gemaakt zal worden.”

Eerste reizen onder code oranje
Verder is er goed nieuws te melden over de bestemming Zuid-Afrika. “Travel Trend heeft veel repeaters die jaarlijks of een paar keer per jaar naar Zuid-Afrika reizen”, gaat Natasja verder. “Het is ook een perfecte winterbestemming, dus ik verwacht dat we daar de komende maanden een mooie inhaalslag mee kunnen maken. De eerste reizigers die met ons onder code oranje naar Zuid-Afrika gaan reizen, vertrekken overigens eind deze maand. Goed nieuws!”

Belangstelling voor Barbados
Voor de USA trekken de boekingen ook aan na aankondiging van het goede nieuws dat Europeanen binnenkort weer welkom zijn. "Dit betreft voornamelijk reizen voor zomer 2022, plus een paar vertrekken voor aanstaande winter. Aanvullend boeken wij natuurlijk ook zonvakanties naar de ABC-eilanden (vnl. island hopping). Ook voor de ‘nieuwe’ KLM bestemming Barbados begint belangstelling te komen. Voor winterzon is dit een fijn eiland”, aldus Natasja.