20 juni 2024
Thumbnail voor Negen VX kantoren naar Dutch Travel Alliance

Negen VX kantoren naar Dutch Travel Alliance

JOURE - Dutch Travel Alliance (DTA) heeft woensdagavond bekend gemaakt dat negen VX kantoren toetreden tot de reisbureau alliantie. Voorzitter Erik van der Waard laat aan Reisbizz.nl weten dat het een notariële kwestie is om de VX kantoren aan het aandeelhouderschap te helpen. "Wat mij betreft kan dit binnen een week geregeld zijn", aldus van der Waard.


Het bericht dat de betreffende bedrijven zich aansluiten bij DTA moet het vertrouwen versterken in deze ondernemers bij de leveranciers, meldt hij verder aan dit medium.

De VX-kantoren die toetreden zijn, in willekeurige volgorde:

  1. Reisburo Hagen B.V. (VakantieXperts Hagen)
  2. Reisburo Cerimovic (VakantieXperts Cerimovic Bilthoven)
  3. Reisspecialist de Valk
  4. Reisbureau Diana van den Berg B.V. (VakantieXperts Diana van den Berg)
  5. VakantieXperts Bennekom
  6. VakantieXperts Mundisol
  7. Reisburo Estee B.V. (VakantieXperts Estee)
  8. Travel Service Best B.V. (VakantieXperts Travel Service Best)
  9. Reisbureau de Planeet B.V. (VakantieXperts de Planeet)

Van der Waard laat weten trots te zijn dat de kantoren aandeelhouder worden en weer verder kunnen, nadat ze zijn getroffen door het faillissement van de D-rt Group.

"DTA heeft als doel zich uit te breiden en de sterke franchisers uit de VX groep waren uiteraard direct potentiële aandeelhouders wat ons betreft”, aldus Van der Waard.

“Na het faillissement van D-rt Groep zijn we vrijwel direct op zoek gegaan naar de sterkste partners die ons zouden kunnen helpen de groei van onze inkoopcombinatie te realiseren", besluit hij.