2 december 2023
Thumbnail voor Nicole Conrad: ‘Het team van Lieb Management staat altijd klaar voor de reisagent’

Nicole Conrad: ‘Het team van Lieb Management staat altijd klaar voor de reisagent’

Nicole Conrad is commercieel directeur voor de Nederlandse tak van de organisatie. Van origine is zij een “echte Hamburger”, maar ze woont inmiddels twintig jaar in Nederland. “Ik ben verantwoordelijk voor de hele organisatie in Nederland. Lieb Management is in 2017 gestart met een eigen kantoor hier, nadat de organisatie in 2009 werd opgericht in Duitsland. Ook ben ik zelf actief bij veel klanten, waaronder Brand USA, Travel Texas en Oman.” Nicole kent Lieb Management-eigenaar, Ralf Lieb, al dertig jaar en via hem is ze in 2017 bij het bedrijf terechtgekomen. “Jaren geleden riep hij al: “Indien je ooit van baan wil veranderen, ben je bij deze aangenomen en laten we samen iets beginnen in de Benelux”. Zo gezegd, zo gedaan.”

Volgens Nicole maken vooral de mensen in het team en de passie voor het werk de organisatie zo bijzonder. “De toerismewereld weet vaak niet welke klanten allemaal in ons portfolio zitten. Dat is voor ons één van de grootste complimenten die we kunnen krijgen, aangezien wij ons altijd zien als onderdeel van de klant en niet met verschillende ‘petten’ tegelijk op werken. Ons portfolio is heel afwisselend, wat het alleen maar leuker maakt. Wij staan altijd voor de reisagent klaar om hen verder te helpen.”

Wil je kennismaken of meer weten over de andere dames van het team van Lieb Management? Lees dan het hele artikel in de laatste uitgave van Reisbizz Magazine.