19 juni 2024
Thumbnail voor Nieuw ANVR Young Talent Nynke Hoogma wil jongeren in de branche meer betrekken bij wat er speelt

Nieuw ANVR Young Talent Nynke Hoogma wil jongeren in de branche meer betrekken bij wat er speelt

LEUSDEN - Het bestuur van de ANVR heeft Nynke Hoogma (28) gekozen als nieuw ANVR Young Talent. Dat maakt de brancheorganisatie afgelopen week bekend. Reisbizz ging met Nynke in gesprek over deze nieuwe functie. "Ik wil meepraten over duurzaamheid, dat is nu echt het gesprek van de dag."


Nynke heeft na haar studie HR, een master gevolgd in Toerisme. Waarna ze praktijkervaring opdeed tijdens een traineeship bij Better Places. Nu werkt ze, na vier jaar, als Office & Productmanager bij het bedrijf.

Nynke vindt persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk, ze zag de functie bij Young Talent dan ook als een mooie kans om verder te groeien. "Daarnaast is duurzaamheid nu echt het gesprek van de dag. En hier wil ik graag over meepraten. De reisbranche groeit, ook met veel jonge mensen, en ik hoop dat we deze meer kunnen betrekken bij wat er speelt. Daar ligt echt een kans."

Kritische vragen stellen
De Young Talent zegt kritische vragen te willen stellen aan het bestuur, maar vindt het belangrijk om vooral met een open en positieve blik over de uitdagingen te praten. "Ik ben nogal wat jaren jonger dan de meeste bestuursleden en ik denk dat het altijd welkom is om vanuit verschillende invalshoeken uitdagingen te bekijken. Daar ga ik mijn best voor doen. Het lijkt mij ook heel erg leuk om Young ANVR verder te ontwikkelen en jonge collega’s in de branche te enthousiasmeren om meer betrokken te zijn bij wat er speelt."

Arjan Kers, voorzitter van de ANVR, liet eerder weten blij te zijn met het besluit. "We denken met Nynke Hoogma, van Better Places, iemand te hebben gevonden die heel goed past bij de ambities die we als bestuur hebben."