7 september 2024
Thumbnail voor Nieuw logo en geslaagd event voor touroperator Live to travel

Nieuw logo en geslaagd event voor touroperator Live to travel

VIANEN - Touroperator Live To Travel kijkt terug op een geslaagd B2B-event. Op het jaarlijkse evenement, dat twee weken geleden in Vianen plaatsvond, hebben meer dan 100 reisagenten kennis opgedaan over de verschillende bestemmingen van de touroperator.


"Zo'n 60 reisagenten begonnen de dag met drie presentaties”, vertelt Eveline de Waal aan Reisbizz. “De eerste was Namibië & Botswana, deze werd gegeven door onze nieuwe collega Riekie. Daarna was het de beurt aan Mauritius en Tanzania & Zanzibar.”

Na de presentaties werd het aanwezige publiek getrakteerd op een heerlijk buffet. De reisagenten sloten aan voor het avondprogramma. “Hier konden de 100 reisagenten kennismaken met 25 van onze lokale agenten en partners uit de Indische oceaan, Afrika en de Pacific. De avond werd afgesloten met een tombola waarbij een aantal mooie reizen zijn gewonnen.”

Het event was ook de uitgelezen kans om het nieuwe logo van Live To Travel onder de aandacht te brengen bij alle reisagenten. “En uiteraard hebben we ook de nieuwe brochures van Afrika en Droomstranden gepresenteerd”, aldus de Waal. “Het was een geslaagde dag!”