20 april 2024
Thumbnail voor Nieuwe bestemmingen voor EURAM: Mauritius, Seychellen en de Malediven

Nieuwe bestemmingen voor EURAM: Mauritius, Seychellen en de Malediven

SCHIPHOL - Na de lancering van De Verenigde Arabische Emiraten afgelopen juli breidt EURAM haar bestemmingen nu verder uit met Mauritius, Seychellen en de Malediven.


Reisprofessionals kunnen tegenwoordig niet alleen voor maatwerkrondreizen bij EURAM terecht maar ook voor zogenaamde ‘single stays’. De technologie van EURAM is hier de afgelopen tijd geschikt voor gemaakt waardoor reispro’s met klanten die op één bestemming willen verblijven ook gebruik kunnen maken van de bekende digitale reisvoorstellen en roadbooks van EURAM.

Danielle Goedkoop (EURAM): “We zagen al vaker dat reispro’s ons wisten te vinden voor bijvoorbeeld twee weken Florida in een villa, een weekje Agriturismo in Italië of een stedentrip. ‘Route’ is dan uiteraard niet van toepassing in het roadbook en is vervangen door ‘Mijn reis’ en het reisvoorstel en roadbook openen ook direct op de plaats van verblijf.’

Met het aanpassen van de technologie en het toevoegen van De Verenigde Arabische Emiraten en sinds maandag ook de nieuwe bestemmingen Mauritius, Malediven en de Seychellen voldoet EURAM aan de groeiende vraag voor verblijven op één bestemming.