9 mei 2024
Thumbnail voor Nieuwe uitdaging voor Marjolijn Bos bij Transavia

Nieuwe uitdaging voor Marjolijn Bos bij Transavia

ROTTERDAM - Na vier jaar met veel plezier diverse functies op de Sales Afdeling bij Travel Trend te hebben vervuld, stapt Sales Manager Marjolijn Bos per 1 juni aan boord bij Transavia als Partner Manager. “Door alle veranderingen die de pandemie teweeg heeft gebracht, is het voor mij nu wel tijd voor een nieuwe uitdaging”, laat Marjolijn aan Reisbizz.nl weten.


“April 2018 begon ik vol enthousiasme op de Sales afdeling bij Travel Trend in de functie van Accountmanager”, vervolgt Marjolijn. “Twee jaar reed ik het hele land door om alle reisagenten te bezoeken, mocht ik studiereizen organiseren en begeleiden naar de mooiste verre bestemmingen. Maar ook de nodige productpresentaties die ik mocht geven aan reisagenten tijdens de bekende roadshows van partners en landenpresentaties voor klanten op een door reisagenten gekozen locatie heb ik met veel plezier gedaan.” Door de jaren heen heeft Marjolijn in alle hoeken van Nederland en de rest van de wereld mooie herinneringen gemaakt. “Daar ben ik erg dankbaar voor.”

Warm gevoel
“In mijn tijd bij Travel Trend heb ik het voorrecht gehad met fijne collega’s, zowel intern als extern, te mogen werken. Het is een prettig bedrijf en ik kijk dan ook met een warm gevoel terug op de afgelopen jaren.” Volgens Marjolijn zijn er korte lijntjes, staat de deur overal open en is er ruimte voor groei. “De afgelopen periode was op z’n minst uitdagend te noemen en zorgde, net als bij veel collega’s, voor een aanzienlijke verandering in werkzaamheden. Desalniettemin heb ik juist uit deze tijd geweldige lessen gehaald en persoonlijke groei gerealiseerd.