14 juli 2024
Thumbnail voor Nieuwe website voor ReisCreaties: ZRA’s in de buurt sneller te vinden

Nieuwe website voor ReisCreaties: ZRA’s in de buurt sneller te vinden

ZEVENBERGEN - ReisCreaties heeft vandaag een nieuwe website gelanceerd. De site richt zich op betere informatievoorziening voor zowel de klant als potentiële ZRA’s. Met een opgefriste look is de website naar eigen zeggen meer van deze tijd en gebruiksvriendelijker geworden. Met een postcode zoekfunctie is het via de site sneller om een ZRA in de buurt te vinden.


ReisCreaties stapt met de vernieuwde website af van het idee dat iedere ZRA een boekbare website moet hebben. “Tijdens corona hebben de ZRA’s meer dan ooit hun toegevoegde waarde bewezen middels persoonlijk contact met de klant”, meldt Bert Thijssen, Commercieel & Operationeel directeur van Pelikaan Travel Group. “In een snel veranderende wereld en reislandschap is het van cruciaal belang dat de ZRA’s zich profileren met een hoog servicelevel.”

Volgens Thijssen betalen deze investeringen zich uit en is persoonlijk contact van enorme waarde. “De reiziger kan nu met de nieuwe website zo snel mogelijk de juiste ZRA voor zijn reis vinden, waar de ZRA juist andersom de ruimte heeft om zichzelf goed op de kaart te kunnen zetten. We zien de website dan ook echt als een persoonlijk visitekaartje van de ZRA’s.”

Renata De Simone, Coördinator van ReisCreaties, is trots op haar club ZRA’s. “We hebben een mooie en professionele groep van ZRA’s met onwijs veel reiskennis. Met deze nieuwe website dragen we onze trots nog meer uit door onder andere het kunnen plaatsen van nieuwtjes en het centraal stellen van onze aangesloten ZRA’s.”