24 juni 2024
Thumbnail voor Ontdek Kroatië tijdens een cruise door Amsterdam

Ontdek Kroatië tijdens een cruise door Amsterdam

AMSTERDAM - Het Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme en het Verkeersbureau van Istrië organiseren een uniek evenement in Amsterdam. Op donderdag 30 november worden reisagenten, reisjournalisten, travel bloggers en travel influencers uitgenodigd voor een feestelijke vaartocht over het IJ om meer te weten te komen over Kroatië.


Tijdens een cruise op het evenementenschip Oceandiva Futura maken de genodigden vanaf 18:00 uur kennis met Kroatië tijdens een walking dinner met als thema ‘Kom Kroatië ontdekken in Amsterdam’. Vertegenwoordigers van beide verkeersbureaus en van het ministerie van Toerisme van Kroatië zijn aanwezig tijdens het evenement. “Bovendien hebben we een inspirerende spreker uit Nederland uitgenodigd, namelijk Frank Oostdam, voorzitter van de ANVR”, aldus de verkeersbureaus.

Naast de sprekers zijn ook lokale partners uit Istrië aanwezig om je kennis te laten maken met hun producten. “Denk hierbij aan heerlijke wijnen, likeur, truffels, craft beer, olijfolie, charcuterie, kaas en nog veel meer.” Daarnaast is tijdens de avond live muziek en wordt het diner afgesloten met een borrel en een DJ.

Wil je aanwezig zijn bij dit bijzondere event? Meld je dan nu aan via de link.