21 mei 2024
Thumbnail voor Ontwerp een poster en win een gratis cruise naar Noord-Europa met Holland America Line

Ontwerp een poster en win een gratis cruise naar Noord-Europa met Holland America Line

ROTTERDAM - Holland America Line viert dit jaar haar 150e verjaardag. Om dit te vieren geeft de rederij aan de hand van een wedstrijd een achtdaagse cruise naar Noord-Europa weg. Om mee te doen aan de wedstrijd en kans te maken op de reis, moeten de deelnemers een originele poster ontwerpen ter ere van de 150e verjaardag van Holland America Line.


De cruisemaatschappij voerde vroeger promotie met een reeks iconische posters die volgens Nico Bleichrodt, Vice President internationale verkoop bij Holland America Line, deel uitmaken van het DNA en het erfgoed van het bedrijf. Met deze wedstrijd voegt Holland America Line een poster toe aan de reeks memorabele marketinguitingen.

Deel uitmaken van creatieve erfgoed
De cruisemaatschappij rekent op groot publiek voor het gekozen ontwerp. “De kunstzinnige posters van Holland America Line maken deel uit van het DNA en het erfgoed van ons bedrijf. Via deze wedstrijd geven we onze fans de kans om deel uit te maken van dat creatieve erfgoed en betrekken we hen graag bij ons jubileum,” aldus Nico Bleichrodt.

Noord-Europa cruise
De ontwerper van de winnende poster wint een achtdaagse cruise naar Noord-Europa voor twee personen inclusief verblijf in een luxueuze buitenhut. De winnende poster wordt in wereldwijde marketinguitingen van Holland America Line gebruikt.

Deelname
De poster mag zowel met de hand als met een grafisch ontwerpprogramma gemaakt worden. Enkele voorwaarden zijn dat de poster de woorden ‘Holland America Line’ en ‘150-jarig jubileum’ bevat. Daarnaast moet de poster in kleur zijn. Tot en met 31 mei heb je de mogelijkheid om je ontwerp in te dienen via [email protected].