22 mei 2024
Thumbnail voor Oproep: doe mee aan ons maandelijks panel

Oproep: doe mee aan ons maandelijks panel

SCHIPHOL - Het eerste onderzoek onder het Reisbizz.nl panel heeft al plaatsgevonden waarin werd geconcludeerd dat men behoefte heeft aan zonvakanties. Wil jij ons ook helpen door maandelijks op anonieme wijze de trends binnen jouw reisbureau of als ZRA/MRA te delen? Dan doen we nogmaals een oproep om je in te schrijven voor ons panel. Op basis van de uitkomsten publiceren we iedere maand de belangrijkste boekingstrends.


In het panel vragen wij je om de laatste updates en ontwikkelingen rondom de boekingen die bij jou gedaan worden, te delen. Jouw bijdrage is en blijft volledig anoniem.

Hoe werkt het?
Ga naar reisbizz.nl/panel en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsmail die je moet goedkeuren. Iedere maand ontvang je een mail van ons met een aantal vragen. Je kunt op ieder gewenst moment uitschrijven en je zit nergens aan vast. Deelname is 100 procent vrijwillig en vrijblijvend. Enkele dagen na een onderzoek worden de resultaten getoond op Reisbizz.nl.

Waarom dit reisindustrie-panel?
Uit de berichten die we plaatsen op Reisbizz.nl blijkt de grote interesse in alles wat te maken heeft met boekingstrends van consumenten. Wij willen onze lezers dus regelmatig op de hoogte houden van de belangrijkste trends in de reisindustrie.

Hebben we je overtuigd? Schrijf je dan in op reisbizz.nl/panel

Mocht je vragen hebben stuur dan een mail naar redactie [at] reisbizz.nl en we nemen contact met je op.