20 april 2024
Thumbnail voor PASRA 2023 maakt tour door heel Nederland

PASRA 2023 maakt tour door heel Nederland

SCHIPHOL – De data voor de 31ste editie van de Airline Express, georganiseerd door de PASRA, zijn bekend. Tussen 27 maart en 18 april, verdeeld over vijf dagen en vijf locaties, kunnen reisprofessionals zich laten bijpraten over de laatste nieuwtjes van de luchtvaartmaatschappijen.


Op 27 maart wordt er afgetrapt in het Schipholgebouw. Een dag later, op 28 maart, staat de Airline Express in het Van der Valk in Schiedam. Op 29 maart is er een bijeenkomst in Van der Valk Duiven, 17 april in Van der Valk Eindhoven en 18 april in Van der Valk Assen.

In oktober vorig jaar kreeg de 30e editie van de Airline Express een vervolg, nadat deze in maart 2020 werd afgebroken vanwege de opkomst van het coronavirus en ook in 2021 niet kon doorgaan. Vorig jaar bezocht de Airline Express naast Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven, de locatie Hengelo en dit jaar de locaties Duiven en Assen. Vanaf 2024 worden weer alle locaties bezocht in maart en april.

Deelnemende partijen dit jaar zijn KLM, China Airlines, Saudi Arabian Airlines, Air Transat, Condor, LOT Polish Airlines, APG Netherland (GSA), Garuda Airlines, Lufthansa Group, Qatar Airways, Air Canada, El Al, ITA Airways, Korean Air, Air Europa, Etihad Airways, AeroMexico, Icelandair, Croatia Airlines en Aviareps (GSA).