23 juli 2024
Thumbnail voor Pasra Airline Express weer populair, eerste avond al volgeboekt

Pasra Airline Express weer populair, eerste avond al volgeboekt

De inschrijvingen voor de jaarlijkse PASRA Airline Express zijn geopend. Volgens de organisator van het evenement is de eerste avond, op Schiphol, al helemaal volgeboekt. Voor de andere avonden van het airline-event zijn nog wel plaatsen beschikbaar.

De Pasra Airline Express biedt reisprofessionals de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de luchtvaartindustrie. Dit jaar hebben 24 luchtvaartmaatschappijen zich aangemeld. “Het wordt een avond vol inspiratie, waar je niet alleen kunt speeddaten met professionals uit de luchtvaartindustrie, maar ook kunt genieten van een heerlijk buffet en de kans hebt om continentale en intercontinentale tickets te winnen”, aldus Pasra.

De Airline Express tourt dit jaar door Nederland:
•             Amsterdam (Schipholgebouw) op maandag 25 maart
•             Rotterdam (Van der Valk Schiedam) op dinsdag 26 maart
•             Eindhoven (Van der Valk Best) op maandag 8 april
•             Duiven (Van der Valk Duiven) op dinsdag 9 april
•             Hengelo (Van der Valk Hengelo) op maandag 22 april
•             Groningen (MartiniPlaza) op dinsdag 23 april

Deelnemende luchtvaartmaatschappijen in 2024 zijn Emirates, Etihad Airways, Qatar Airways, KLM, Lufthansa Group, Air Europa, Air Transat, Air Canada, JetBlue, China Airlines, Eva Airways, Korean Air, TAP Air Portugal, Condor, ITA Airways, Croatia, Icelandair, LOT, Air Malta, GSA APG Benelux ,GSA Aviareps, AeroMexico, Garuda Indonesia en Saudi Arabian Airlines.

Deelname aan de Airline Express 2024 is gratis voor alle medewerkers uit de reiswereld. Het evenement begint om 17.30 uur en eindigt rond 22.00 uur, met het buffet geopend van 17.30 tot 19.00 uur. Presentaties starten om 19.00 uur. De avond wordt afgesloten met een  spel waarbij tickets te winnen zijn. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via pasra.nl.