10 mei 2024
Thumbnail voor Ramón Delima betreedt functie als Global Director Customer Services bij TUI

Ramón Delima betreedt functie als Global Director Customer Services bij TUI

RIJSWIJK - TUI heeft de Nederlandse Ramón Delima aangesteld als Global Director Customer Services. Ramon heeft veel ervaring in het verbeteren van klantcontact met, volgens TUI,  aantoonbaar succes. Vanaf 1 december gaat hij het wereldwijde Customer Service team van TUI leiden die de reizigers begeleidt tijdens de volledige reis.


Voorheen was Ramón vijf jaar werkzaam als CEO van Cygnific. Daarnaast neemt hij 24 jaar lang KLM ervaring mee waar hij werkzaam is geweest voor het sales en services center van Air France KLM. Hier heeft hij veel kennis opgedaan in verschillende landen in commerciële en operationale management functies.

Frans Leenaars, Global Director Customer Experience bij TUI, is blij met zijn komst: “Ramón ken ik al vele jaren als een zeer empathische en gedreven leider die altijd oog heeft voor de klant maar zeker ook voor de medewerker. Hij komt ons team versterken om onze digitale transformatie nog meer te versnellen.”

'Sterk merk'
Ramón Delima kijkt er naar uit om zijn expertise toe te kunnen passen: “TUI is een sterk merk met hoge verwachtingen van customer service. Ik kijk er naar uit om hier invulling aan te geven samen met de teams in alle landen waar TUI actief is en met TUI Musement dat de service op de bestemmingen verzorgt.”