13 mei 2024
Thumbnail voor Registreer je nu als Reisbizz Society Lid en kom naar ons event in Den Haag

Registreer je nu als Reisbizz Society Lid en kom naar ons event in Den Haag

DEN HAAG - Reisbizz organiseert op dinsdag 11 april het volgende Reisbizz Society Event in samenwerking met het Arubaans verkeersbureau. Na de eerste twee geslaagde edities in Gorinchem en tijdens de Vakantiebeurs, is de veelzijdige regeringsstad Den Haag aan de beurt voor een sportieve en gezellige middag. Nadat reisagenten zich hebben geregistreerd als Reisbizz Society Lid, ontvangen ze een persoonlijke uitnodiging.


Wat gaan we doen? “We verklappen niet alles, maar de kernwoorden zijn; gouden fietsen, verborgen parels, gezelligheid en Haagse humor. Een bezoek aan het centrum van Den Haag zal na deze tour nooit meer hetzelfde zijn, je krijgt er een glimlach van op je gezicht met alle verhalen in je achterhoofd”, vertelt Reisbizz-collega Linda Andeweg.

De middag duurt van 14:00 uur tot ongeveer 17:00 uur.

Meld je nu aan als Reisbizz Society Lid en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, bijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en evenementen van de Society. We willen nét iets meer van je weten om je bijvoorbeeld te kunnen verrassen. Na de registratie ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor het Society Event op dinsdag 11 april in Den Haag.

Registreer je nu via deze link.