14 juli 2024
Thumbnail voor Reisagenten maken kennis met TUI-hotelaanbod tijdens studiereis Egypte

Reisagenten maken kennis met TUI-hotelaanbod tijdens studiereis Egypte

HURGHADA - Vijfsterren hotels, kamelen, woestijn en quad tours; Egypte heeft het allemaal. Met bijna veertig reisprofessionals vertrokken Rutgher Verstrepen en Chantal van der Meer van TUI voor een studiereis naar Egypte. Reisbizz Magazine ging mee om verslag te doen van de reis.


Door de capaciteitsbeperkingen opgelegd door Schiphol, is de vlucht naar Egypte op dinsdag 11 oktober verplaatst naar Brussel. Om kwart voor één ’s nachts staat een bus op Schiphol klaar om het grootste deel van de groep - bestaande uit 32 reisagenten en een aantal TUI-medewerkers - in twee uur naar de Belgische luchthaven te brengen. De check-in en de security verloopt soepeltjes, al werkt het personeel daar een stuk minder efficiënt dan op bijvoorbeeld Schiphol. Na een vlucht van ruim 5 uur met een tussenstop op Marsa Alam zetten we iets na de middag voet op Egyptische bodem.

Jaz Aquaviva
Vanaf de luchthaven van Hurghada vertrekken we naar het eerste overnachtingshotel: Jaz Aquaviva in Makadi Bay. Na een lunch van het uitgebreide lunchbuffet proberen we de in totaal vijftig glijbanen op het park uit. Later tijdens de rondleiding springt de hotelkamer met een terras dat rechtstreeks uitkomt in een ‘privézwembad’ direct in het oog. Dit zwembad wordt gedeeld met zo’n tien andere kamers. Het mooie van de hotel- en kamerbezoeken is dat reisagenten in de toekomst hun adviezen beter kunnen afstemmen op de voorkeuren van de klant. Zo zou Wesley Kobussen van Travelcenter de Wit aan zijn klanten melden dat een aantal van deze kamers dichtbij de animatie zijn gelegen.

Benieuwd welke hotels de groep nog meer bezoekt en wil je meer weten over het hotelaanbod van TUI  en de TUI concepthotels in Egypte? Lees dan het hele artikel in de Midden-Oosten Special van Reisbizz Magazine.