19 juli 2024
Thumbnail voor Reisbizz in de spotlight bij Barbados TV

Reisbizz in de spotlight bij Barbados TV

BRIDGETOWN - Onze redacteur Natasja is momenteel op persreis naar Barbados met KLM en PR-bureau Globactive. Met andere Nederlandse media wordt het eiland verkent. En dat gaat niet onopgemerkt, want ook de lokale media van Barbados besteed aandacht aan het bezoek van de Nederlanders aan het eiland.


Afgelopen weekend heeft KLM de nieuwe lijndienst naar Barbados en Trinidad geopend. Een Airbus A330 landde als vlucht KL781 in Bridgetown en vloog na een korte stop door naar Port of Spain. Op beide luchthavens werd het vliegtuig feestelijk verwelkomd. KLM voert deze driehoeksroute vanaf nu twee keer per week uit. Eind november wordt dat drie keer. Het is voor het eerst in twintig jaar dat KLM op deze bestemmingen vliegt.

Sander Langeveld van Globactive

In het kader van de komst van KLM op Barbados werd de Nederlandse media geïnterviewd door Barbados TV voor The Morningshow. Net als onze redacteur Natasja werden ook Travel Designer Sheila Luijten van Talisman Travel en Sander Langeveld, eigenaar van Globactive, geïnterviewd. Zo worden ze gevraagd naar de eerste indruk van het eiland en wat ze er speciaal aan vinden.

De belevenissen van Natasja op Barbados zijn te lezen in het Reisbizz Magazine van november of nu alvast te volgen via ons Instagramaccount @Reisbizz.

Sheila Luijten van Talisman Travel