23 mei 2024
Thumbnail voor Reisbizz kijkt vooruit: zet deze data in je agenda!

Reisbizz kijkt vooruit: zet deze data in je agenda!

Of je nu wel of geen goede voornemens hebt, het nieuwe jaar is altijd een mooi moment om vooruit te kijken naar wat komen gaat. Samen met hoofdredacteur Natasja Hoogstede en Account Manager Linda Andeweg kijken we naar wat 2024 gaat brengen.

We spreken Natasja en Linda in het nieuwe kantoor van Reismedia. “We zijn onlangs naar Utrecht verhuisd”, vertelt Natasja. “Omdat we dichter bij onze partners en medewerkers willen zitten, hebben we de keuze gemaakt om van Schiphol naar hartje Utrecht te verhuizen. Het mes snijdt eigenlijk aan twee kanten: we zijn in Utrecht beter bereikbaar voor onze partners uit het hele land, maar ook voor onze medewerkers scheelt het veel reistijd.” Het nieuwe kantoor van Reismedia bevindt zich in het Beatrix gebouw van de Jaarbeurs.

De deuren van het nieuwe kantoor staan wagenwijd open voor partners en leden van de Reisbizz Society, vertelt Natasja. “Dus ben je in Utrecht, kom langs.” Linda vult aan: “In het Beatrix gebouw zijn verschillende ruimtes, flexwerkplekken, demoruimtes en open vergaderlocaties. Dat werkt fijn. Ook is er een heuse Skybar met uitzicht over het centrum van Utrecht en een theaterzaal waar we onze Society-events organiseren.”

Over de Reisbizz Society events gesproken: in 2024 staat er een hoop te gebeuren, zo vertelt Linda. “Dinsdag 19 maart organiseert Reisbizz voor het eerst een padelevent voor de reisbranche! Dit evenement vindt plaats in de padelhal van Marco van Basten, Frank Rijkaard en Barry Atsma: HAL22 in Utrecht. Het is de eerste keer dat we dit toernooi organiseren met de bedoeling dat dit een jaarlijks terugkerend fenomeen wordt.” Reisagenten en partners van de Reisbizz Society zijn welkom. “Ook als je nog nooit een padelracket hebt vastgehouden. Hoe leuk is het om je collega’s en branchegenoten een keer tegen te komen in sportkleding met een padelracket in hun handen?” Aanmelden voor dit evenement kan via Eventbrite.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Reisbizz Festival
Naast het padellen staan er nog meer leuke dingen op de rol voor het nieuwe jaar. “Na het enorme succes van het Reisbizz Festival gaan we dit jaar op voor de tweede editie”, vertelt Linda trots. “Na de Beekse Bergen gaan we dit jaar op zondag 8 september naar Burgers’ Zoo in Arnhem. De bezoekers van de vorige editie weten wat ze kunnen verwachten: workshops in de ochtend, in de middag heeft de reisagent weer vrije tijd om lekker het park in te gaan met zijn introducees en we sluiten de dag af met de borrel in festivalstijl. Ook die is dit jaar weer met foodtrucks, gezellige muziek en mooie prijzen.”

Ook op het gebied van technologie gaat Reisbizz met enkele noviteiten het nieuwe jaar in. “Onlangs hebben we de Reisbizz-app gelanceerd”, gaat Natasja verder. “Met deze app voor op je mobiele telefoon kun je ons magazine gemakkelijk lezen en ontvang je een melding als het nieuwste magazine voor je klaarstaat. De app is te downloaden in de Apple App Store en in Google Play Store voor Android.

Dit is een deel van het interview met Natasja en Linda. Het hele interview met daarin nog meer noviteiten voor 2024 lees je in het magazine.