23 juli 2024
Thumbnail voor Reisbizz Magazine in nieuw jasje gestoken

Reisbizz Magazine in nieuw jasje gestoken

SCHIPHOL - Goed nieuws, het nieuwe gratis te lezen Reisbizz Magazine staat online. Vanaf nu brengen we het magazine elke twee weken uit. Ook hebben we het magazine een andere frisse look gegeven wat het bladeren nog leuker maakt.


We brachten de persoonlijke felicitaties over aan D-reizen in Den Bosch, die met de heropening fris van start is gegaan onder leiding van winkelmanager Cecile van Hoof. Samen met TUI en Corendon verkenden we het Kaapverdische eiland Sal, een zonzekere winterbestemming die nog niet zo heel bekend is.

Paul Eldering schrijft in de rubriek stand van zaken dat het voorlopig ‘op oranje houden’ van de meeste verre vakantiebestemmingen, in tegenstelling tot het gele reisadvies voor de Europese Unie, misschien niet altijd consequent, logisch of eerlijk is. Toch is het niet in strijd met de wet en dus niet onrechtmatig.

In de bestemmingsspecial geven Fly to the West, Travel Trend, Euram en Sunair hun tips voor een reis naar de Verenigde Staten.
Daniëlle Goedkoop vertelt in SalesTalk dat het vuurtje om te reizen al vanaf jongs af aan werd aangewakkerd toen ze met haar ouders en broer naar voormalig Joegoslavië op vakantie ging. Zittend op de achterbank checkte ze de borden langs de snelweg en zocht ze de plaatsen op, op de enorme wegenkaart die je destijds nodig had om niet te verdwalen.

Lees deze en nog meer reisverhalen in het nieuwe Reisbizz Magazine.