21 mei 2024
Thumbnail voor Reisbizz Society Padel event: Padellen en reisverhalen vertellen

Reisbizz Society Padel event: Padellen en reisverhalen vertellen

Reisbizz Society organiseert voor de eerste keer in de Nederlandse reisbranche een padelevent en daar wil jij bij zijn. Op dinsdagavond 19 maart aanstaande, kun jij kennismaken met deze snelgroeiende sport middels clinics. Heb je al ervaring? Neem het dan op tegen branchegenoten tijdens een toernooitje voor beginners of gevorderden.

Padel is de snelstgroeiende sport in Nederland. Het is een combinatie van tennis, squash en beachball. Je speelt het spel in principe 2 tegen 2, op een baan met 4 glazen wanden. Het gebruik van de wanden om de baan geeft het spel een extra dimensie.

Wanneer en waar?
Het toernooi vindt plaats op dinsdag 19 maart aanstaande in HAL 22 te Utrecht. We starten om 17:00 uur en reiken om 21:30 uur de Reisbizz-Padeltrofee uit aan de winnaar of winnares.

Het programma ziet er als volgt uit:
17:00 -18:00 uur Ontvangst, saladebuffet, drankje
18:00 -18:30 uur Presentaties van onze partners
18:30 -21:00 uur Clinics en toernooitjes
21:00 uur Finales
21:30 uur Prijsuitreiking

Meedoen is belangrijker dan winnen, want dit event is voor iedereen, mét of zonder padel ervaring, mét of zonder conditie. Je kunt dan ook een keuze maken uit onderstaande:

1.           Padelkennismakingsclinics
2.           Padeltoernooi voor beginners
3.           Padeltoernooi voor gevorderden

Het Padelevent is een gezellig en sportief samenzijn en natuurlijk gaan de winnaars er met de eer en een prachtige trofee vandoor.

Eens kijken of je op het sportieve vlak in 2024 ook wat ballen kunt hooghouden!

Kijk HIER voor meer informatie en meld je snel aan!