27 mei 2024
Thumbnail voor Reisdochters ANWB verder onder één dak

Reisdochters ANWB verder onder één dak

UTRECHT - De ANWB brengt haar reisdochters onder één dak. De losse reislabels FOX, Pharos, Ledenreizen en Kampeerreizen gaan allen verder onder de merknaam ANWB. Op de site van de ANWB is nu een groot reisaanbod te vinden, van uitjes in Nederland en rondreizen in Europa tot verre reizen, het voormalige aanbod van FOX.


Vandaag gaat ook FOX Verre Reizen over naar anwb.nl. Het is de afronding van een uitgebreid project waarbij de touroperators FOX, Pharos, Kampeerreizen en ANWB Ledenreizen onder één dak samenkomen. Ook de losse e-mailnieuwsbrieven zijn samengevoegd tot één ANWB Vakantie nieuwsbrief.

Met het samengaan van de reisbedrijven tot één nieuwe organisatie, bundelen de reisorganisaties de krachten. “Van informatie en inspiratie tot het daadwerkelijk boeken, op anwb.nl is nu alles te vinden voor elke reiziger”, aldus de reisorganisatie. Bij de boekingen biedt de ANWB reizigers de zekerheid van gratis annuleren en krijgen klanten geld terug als de reis door een negatief reisadvies niet door kan gaan.