24 februari 2024
Thumbnail voor Reisorganisatie Eliza was here breidt vakantieaanbod uit naar Frankrijk

Reisorganisatie Eliza was here breidt vakantieaanbod uit naar Frankrijk

ROTTERDAM – Met acht accommodaties in Frankrijk breidt Reisorganisatie Eliza was here haar vakantieaanbod uit. De reisorganisatie, die is gespecialiseerd in het aanbieden van kleinschalige en unieke vakantieaccommodaties, biedt hiermee vakanties in acht verschillende landen aan.


De reisorganisatie was al actief in Italië, Griekenland, Cyprus, Spanje, Malta, Portugal en sinds vorig jaar Nederland, en voegt daar nu dus voor het eerst Frankrijk aan toe. De vakanties naar Frankrijk worden voorlopig alleen aangeboden met eigen vervoer. Volgens de reisorganisatie spelen ze hiermee in op de wensen van de Nederlandse vakantieganger.

Onderzoek van Eliza was here laat zien dat maar liefst de helft van de Nederlanders de auto kiest voor hun volgende zonvakantie. "Met de toevoeging van de bestemming Frankrijk waar reizigers met eigen vervoer heen gaan, voorzien wij onze klanten dus zo goed mogelijk in hun behoefte", aldus de reisorganisatie. Daarnaast is uit onderzoek van GfK, in opdracht van reisbrancheorganisatie ANVR, gebleken dat ruim 80 procent van de consumenten deze zomer op vakantie willen ondanks eventuele coronamaatregelen. Uit hetzelfde onderzoek bleek ook dat 31 procent zegt daarbij te kiezen voor een autovakantie binnen Europa.

“We zijn erg blij dat we deze Franse accommodaties, in zes verschillende regio’s, aan ons aanbod kunnen toevoegen”, vertelt Yuri Deutekom, director Eliza was here. “Het is wel duidelijk dat de Nederlander snakt naar een vakantie na dit eindeloze coronajaar. We merken dat er meer behoefte is aan kleinschaligheid en dat het concept van Eliza was here populairder is dan ooit. De mogelijkheid om zelf te kunnen rijden, met de veiligheid van een eigen auto en het gemak van een eigen ritme, is een grote plus in tijden van corona. Daarnaast bieden we een geldteruggarantie en financiële zekerheid door het SGR Garantiefonds”, aldus Deutekom.