6 december 2023
Thumbnail voor Reiswerk over succesvolle Travel Challenge: Record aantal studenten krijgen baan

Reiswerk over succesvolle Travel Challenge: Record aantal studenten krijgen baan

Tijdens het event werden de studenten verdeeld in kleine teams die werden begeleid door een onderwijsvertegenwoordiger en een expert van een deelnemend reisbedrijf. “De nauwe samenwerking tussen de studenten en de reisbedrijven heeft buitengewone resultaten opgeleverd”, aldus Reiswerk. Een aantal van veertien studenten zijn sinds de Travel Challenge hun carrière gestart bij één van de deelnemende reisbedrijven, en er worden nog steeds gesprekken gevoerd. “Een record aantal!” Vandaag komen de studenten en experts bijeen voor een reünie.

“Wij zijn enorm trots op het succes van de Travel Challenge”, vertelt Esther, manager bij Reiswerk. “Het doel van de Travel Challenge is om studenten een inkijkje te geven in het werken in de reisbranche en hen te enthousiasmeren voor een baan in deze mooie branche, en dat is gelukt! De studenten hebben laten zien dat ze over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om in deze sector aan de slag te gaan. De reisbedrijven hebben zich goed op de kaart gezet tijdens dit event.”

Thijs van Toorenenburg, winnaar van de Travel Challenge dit jaar, is blij met de vliegende start van zijn carrière. “’Toen ik me aanmeldde voor de Travel Challenge had ik nooit gedacht dat ik nu zou staan waar ik sta; een onwijs mooie eerste ‘grote-mensen-baan’ bij TUI na m’n studie, waarin ik de sector nog verder mag verkennen en echt m’n plek kan vinden. Iets wat als recent afgestudeerde niet vanzelfsprekend is.”