21 februari 2024
Thumbnail voor RIU Palace Maspalomas heropent als vijfsterrenhotel na renovatie

RIU Palace Maspalomas heropent als vijfsterrenhotel na renovatie

MASPALOMAS - De hotelketen RIU Hotels & Resorts kondigt de heropening aan van het RIU Palace Maspalomas in Gran Canaria. Na een renovatie van vijf maanden is het hotel opgeklommen naar de vijf-sterren categorie en is het nu een Adults Only hotel. Met de heropening zijn alle hotels van RIU weer operationeel en zijn alle hotels op Gran Canaria gerenoveerd.


“Het RIU Palace Maspalomas is een symbool van elegantie voor de hotelketen”, luidt de aankondiging. “Het was het eerste hotel van de RIU Palace-lijn ter wereld en is altijd een bron van trots geweest vanwege de architectuur en de verfijning, maar vooral vanwege de onovertroffen locatie tegenover de duinen van Maspalomas.”

Na de renovatie beschikt het hotel over ruime gemeenschappelijke ruimtes, comfortabele en koele kamers, dagelijks entertainment en een breed scala aan eetgelegenheden. Het hoofdrestaurant heeft een terras met veranda gekregen. Bovendien is er een nieuw themarestaurant genaamd ‘Oasis’ met uitzicht op de duinen van Maspalomas. Ook heeft de renovatie de capaciteit en hoogte van de overdekte loungebar vergroot en strekt deze zich nu uit naar buiten.