18 april 2024
Thumbnail voor Rome en Parijs steden van de maand februari bij Sunair Vakanties

Rome en Parijs steden van de maand februari bij Sunair Vakanties

ALPHEN A/D RIJN - Sunair Vakanties kondigt twee steden van de maand aan voor de maand februari. Deze maand krijgen klanten verschillende gratis extra’s bij boekingen naar Rome en Parijs.


Zo mogen klanten naar Rome die een boeking maken in februari gratis dineren in Piazetta de Trastevere ter waarde van 25 euro per persoon. Dit diner is bestaat uit drie gangen met een typisch Romeins voorgerecht, keuze uit dertien pizza’s als hoofdgerecht en een huisgemaakt dessert. Daarnaast ontvangen reizigers een glas wijn en een snack ter waarde van 10 euro per persoon en de Time to Momo Stadsapp ter waarde van 19 euro.

Reizigers die deze maand een boeking maken naar Parijs, ontvangen naast de Time to Momo Stadsapp ter waarde van 19 euro ook toegang tot de Montparnasse toren ter waarde van 18 euro per persoon. Vanaf deze toren heb je volgens de reisorganisatie een fantastisch uitzicht over de stad

De actie is geldig voor pakketboekingen gemaakt in februari 2023 en bovenstaande extra’s dien je zelf in te boeken via SJORS of telefonisch.