24 mei 2024
Thumbnail voor Roompot breidt aanbod Franse vakantieparken verder uit

Roompot breidt aanbod Franse vakantieparken verder uit

GOES - Voor de tweede keer dit jaar kondigt Roompot een uitbreiding van het aanbod in Frankrijk aan. Gasten kunnen per direct twee parken in de Zuid-Franse regio’s Aquitaine en Auvergne-Rhône-Alpes bij de vakantieparkaanbieder boeken.


“Wij merken dat heel wat Nederlanders, Duitsers en Belgen hebben besloten dat ze dit jaar in eigen land met vakantie gaan. Dit is duidelijk te zien in de zomerboekingen”, laat Roompot weten. “Toch verwachten we ook dat andere landgenoten richting Zuid-Europa zullen trekken.”

Met die reden kondigt Roompot de uitbreiding van de twee Franse parken aan. De parken zijn onderdeel van Sandaya, waar het bedrijf vorig jaar een partnerschap mee afsloot. Hiermee heeft Roompot in totaal 55 parken in Frankrijk in hun aanbod. Daarnaast heeft de vakantieparkaanbieder een park in Frankrijk in ontwikkeling aan de Middellandse Zee die zij zelf gaan exploiteren.

Roompot is actief bezig met het uitbreiden van het aanbod. In 2020 werden 51 nieuwe parken toegevoegd en in de afgelopen drie maanden zijn er al 32 vakantielocaties aangekondigd.