20 juli 2024
Thumbnail voor Ryanair naar Barcelona vanaf Eindhoven en Maastricht

Ryanair naar Barcelona vanaf Eindhoven en Maastricht

DUBLIN - Ryanair vliegt komende zomer vanaf zowel Eindhoven als Maastricht naar Barcelona. Met ingang van begin juli vliegt de budgetmaatschappij vanaf beide Nederlandse luchthavens twee keer per week naar El Prat, de internationale luchthaven van de Catalaanse hoofdstad.


De vluchten vanaf Eindhoven Airport naar Barcelona starten op 2 juli. De route vanaf Maastricht Aachen Airport gaat een dag later van start. Beide routes staan tot en met eind oktober in de dienstregeling.

Op Eindhoven Airport is Barcelona één van de ruim dertig bestemmingen die Ryanair komende zomer wil aanvliegen. De populaire stedentripbestemming wordt al vanaf Eindhoven aangevlogen door Transavia.

Op Maastricht Aachen Airport is Barcelona de derde Ryanair-bestemming, na Alicante en Bari. Malta keert deze zomer vooralsnog niet terug in het aanbod, tickets zijn pas te boeken vanaf november.

Vorig jaar kondigde Ryanair ook het Kroatische Zadar aan als nieuwe bestemming vanaf Maastricht. Deze route is als gevolg van de coronapandemie voor onbepaalde tijd uitgesteld.