20 juni 2024
Thumbnail voor Saoedische luchtvaartmaatschappij flynas kiest voor AVIAREPS

Saoedische luchtvaartmaatschappij flynas kiest voor AVIAREPS

De Saoedische luchtvaartmaatschappij flynas heeft AVIAREPS aangesteld als haar General Sales Agent (GSA) in de Benelux. AVIAREPS - een wereldwijd opererend sales- en marketingconcern met een focus op luchtvaart en toerisme - zal de luchtvaartmaatschappij ondersteunen om de aanwezigheid en de ticketverkoop van flynas op de drie Europese markten te helpen vergroten.

Michel Nap, General Manager AVIAREPS Benelux, is trots dat flynas wordt toegevoegd aan het portfolio: "Ons team van ervaren luchtvaartexperts is volledig toegewijd aan het leveren van uitstekende klantenservice en het presenteren van het unieke aanbod van flynas aan reizigers, met als doel de ticketverkoop te vergroten. We kijken ernaar uit om met flynas samen te werken om hun naamsbekendheid en hun marktaandeel in de Benelux te vergroten."

Brussel - Jeddah
flynas heeft onlangs rechtstreekse vluchten gelanceerd tussen Brussel en Jeddah. De eerste rechtstreekse vlucht van King Abdulaziz International Airport in Jeddah naar Brussels Airport vond plaats op 2 december en de route zal drie keer per week worden uitgevoerd.

Momenteel verbindt flynas meer dan 70 binnenlandse en internationale bestemmingen, met meer dan 1.500 wekelijkse vluchten, en vervoert het meer dan 60 miljoen passagiers sinds de lancering in 2007. Het groeiplan van de maatschappij heeft als doel om tegen 2030 165 binnenlandse en internationale bestemmingen te bereiken, in lijn met de doelstellingen van Saudi Vision 2030.