19 juni 2024
Thumbnail voor Save the date: CBTS Industry Day dit jaar voor het eerst in Nederland

Save the date: CBTS Industry Day dit jaar voor het eerst in Nederland

BREDA - Het jaarlijkse internationale congres Consumer Behaviour in Tourism Symposium (CBTS) wordt dit jaar georganiseerd van 31 mei tot 2 juni 2023. Deze vijftiende editie van het congres vindt voor het eerst plaats in Nederland op de campus van Breda University of Applied Sciences. Professionals uit de toerismebranche kunnen op 2 juni inspiratie opdoen en leren van nieuwe inzichten en onderzoeken op het gebied van toerisme.


Tijdens de CBTS 2023 Industry Day op vrijdag 2 juni komen diverse internationale thoughtleaders, onderzoekers en professionals uit de toerismebranche bijeen om ideeën, resultaten, ontwikkelingen en innovaties uit te wisselen die van invloed zijn op de toekomst van consumentengedrag. Zo wordt er o.a. aandacht besteed aan de best practices over consumentengedrag, emoties, ervaringen en de digitale en duurzame transitie in toerisme. 

Thema
Het programma op 2 juni heeft als thema Consumer Behaviour in a World of Disruption. Op het programma staan diverse gerenommeerde keynote sprekers die hun inzichten delen over de huidige en toekomstige drijfveren van consumentengedrag. Zo staan er interessante en actuele keynotes gepland van o.a. de CMO van TUI (Frans Leenaars), de Vice President van IAAPA (Peter van der Schans), cases van Rotterdam The Hague Airport, Aegon en vele anderen. 

Aanmelden
De registratie voor het congres is gratis. Aanmelden kan via de website tot 30 mei. Voor meer informatie en het aanmelden, kun je de website van CBTS bezoeken.