24 oktober 2024
Thumbnail voor Save the date: Las Vegas Workshop op 24 april in The A’DAM Tower

Save the date: Las Vegas Workshop op 24 april in The A’DAM Tower

AMSTERDAM - Op maandag 24 april organiseert Las Vegas een Las Vegas Workshop in The A’DAM Tower. Tijdens het evenement worden deelnemers door verschillende partners op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden van deze wereldstad.


De stad Las Vegas heeft zich in de afgelopen drie jaar enorm ontwikkeld. Reisagenten worden uitgenodigd om zich te laten dompelen in de wereld van entertainment, sportevenementen, nachtleven, heerlijk eten en nog veel meer. Op de Las Vegas Workshop zijn de volgende partners aanwezig: MGM Resorts International, Papillon Grand Canyon Group, Resorts World, Mirage/Hard Rock Hotel, The Strat, Maverick Helicopters, Bramer Tours en KLM.

Programma
Deelnemers van het event zijn welkom vanaf 18:00 in The A’DAM Tower in Amsterdam. Om 18:30 wordt de workshop geopend met een welkomstwoord en een presentatie. Vervolgens staat er van 18:45 tot 21:15 speeddating en een walking dinner op het programma. Tot slot wordt het event afgesloten met een netwerkborrel van 21:15 tot 22:00.

Registreren
Om het evenement te bezoeken dien je jezelf vooraf te registreren en dit kan tot en met 10 april. Na registratie ontvang je meer informatie over de workshop. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.