21 mei 2024
Thumbnail voor Sawadee Reizen doneert mooi bedrag aan ondernemers in ontwikkelingslanden

Sawadee Reizen doneert mooi bedrag aan ondernemers in ontwikkelingslanden

AMSTERDAM – In samenwerking met stichting Wakibi heeft Sawadee Reizen een mooi bedrag kunnen doneren aan ondernemers in ontwikkelingslanden. Wakibi is een Nederlandse stichting die ondernemers in ontwikkelingslanden ondersteunt. Tijdens de Sawadee Actieweek van 27 september t/m 3 oktober werd er per boeking 25 euro gedoneerd aan het goede doel.


Wakibi ondersteunt de ontwikkelingslanden door leningen te verstrekken aan mensen die de (financiële) steun hard kunnen gebruiken. De ondernemers die hiervoor worden uitgezocht hebben een positieve invloed op de lokale gemeenschap, creëeren banen en geven zijn of haar kinderen de mogelijkheid om naar school te gaan.

Totaalbedrag
Sawadee werkt samen met Wakibi omdat ze het belangrijk vinden dat mensen geholpen worden in hun eigen omgeving en de kans krijgen om zelfvoorzienend en onafhankelijk te zijn. De organisatie bedankt iedereen die tijdens de Sawadee Actieweek een reis heeft geboekt. Met de actie hebben ze uiteindelijk een totaalbedrag van 4.975 euro kunnen doneren aan Wakibi.

Mooie bijdrage aan het werk
Sylvia Siertsema, bestuurslid van Wakibi, bedankt Sawadee voor hun inspanningen: "Heel veel dank voor de twee reizigers-acties die Sawadee in het afgelopen jaar heeft gehouden voor Wakibi. De acties hebben zo’n mooi bedrag bijgedragen aan het werk van Wakibi, 11.500 euro in maart en 4.975 euro in oktober. Geweldig!".