5 maart 2024
Thumbnail voor SGR: Klanten met reisvouchers van d-reizen zijn gedekt

SGR: Klanten met reisvouchers van d-reizen zijn gedekt

HOOFDDORP - Het is het nieuws van de dag, D-rt Retail Bv. is failliet verklaard. De D-rt Groep handelt onder de namen D-Reizen en VakantieXperts. De D-rt Groep heeft laten weten dat franchiseonderneming VakantieXperts buiten het faillissement valt. SGR stelt consumenten met een geboekte reis bij d-reizen of verstrekte coronavoucher bij de reisorganisatie gerust.


SGR gaat in overleg met de aangestelde curator alle benodigde informatie verzamelen die nodig is om klanten die bij of via D -RT Retail BV een reis hebben geboekt te helpen. “Mocht u een Reisvoucher met SGR-garantie in uw bezit hebben, dan is die gedekt”, laat de Stichting Garantiefonds Reisgelden weten.

Zodra de SGR inzicht heeft in die benodigde informatie, informeren zij de klanten van D-RT Retail BV individueel. “Wacht alstublieft geduldig af en houd onze website en onze social media in de gaten voor de laatste updates.” Klanten van de D-RT Groep krijgen van SGR een uitnodiging om een claim in te dienen. Klanten met een reisvoucher worden gevraagd om deze pas in te dienen nadat een bericht van de SGR is ontvangen.