18 april 2024
Thumbnail voor Siham Razzouk aan de slag bij Reismedia

Siham Razzouk aan de slag bij Reismedia

SCHIPHOL – De redactie van Reismedia is verder uitgebreid met Siham Razzouk als nieuwe redacteur voor het Reisbizz platform. Door haar komst kan Reismedia de nieuwsvoorziening naar de reisindustrie verder uitbreiden.


Voordat Siham de journalistiek in ging, heeft ze voor verschillende filialen van TUI gewerkt als reisbureaumedewerker. Na een studie aan de school voor journalistiek is ze aan de slag gegaan als misdaadjournalist voor Shownieuws.
“Als er iets is waar ik het meest van houd, dan is het wel reizen. En het feit dat ik nu eindelijk aan de slag kan als journalist binnen de reisindustrie voelt als een droom die uitkomt”, vertelt Siham. “Ik heb enorm veel zin om nieuwe dingen te leren en je mee te nemen op dit fantastische avontuur.”

Reismedia-eigenaar Rob Somsen: "Met de komst van Siham hebben we de mogelijkheden om de reisbranche nog beter te bedienen met nieuws en events. Ze weet wat het is om dagelijks bovenop het nieuws te zitten en heeft een achtergrond in de retail binnen de reisindustrie. Een combinatie die goed van pas komt.”

“Vorige week maakten we al bekend dat Bram Louws als journalist aan de slag is gegaan voor de titels Reisbizz, Luchtvaartnieuws, Zakenreisnieuws en Triptalk. Naast Bram en Siham schrijft ook Bibi Mol al weer de nodige jaren voor het Reisbizz platform en Triptalk Magazine. Paul Eldering levert daarnaast wekelijks online bijdragen voor verschillende titels als onderzoeksjournalist. Natasja Hoogstede heeft de eindverantwoording over het team met vaste medewerkers en freelancers. We zijn altijd op zoek naar ervaren journalisten met actuele kennis van de reisbranche", sluit Somsen af.