17 mei 2024
Thumbnail voor Silverjet-topverkopers Angélique en Astrid beloond met studiereis naar Griekenland

Silverjet-topverkopers Angélique en Astrid beloond met studiereis naar Griekenland

POLYGYROS - Silverjet Vakanties nodigde twee van hun beste verkopende TUI at Home ZRA’s uit om mee te gaan tijdens een studiereis naar Halkidiki. Angélique Ruyssenaers en Astrid Wemmenhove waren de twee gelukkige die samen met Anne en Danja van Silverjet mee mochten naar het Griekse schiereiland. Hierbij stond het ervaren van de Ikos en Sani hotels centraal.


De vier werden volgens Silverjet-collega Mathijs Bos echt als klanten behandeld. “Ze werden in de watten gelegd”, vertelt hij aan Reisbizz.nl. Silverjet nodigt vaker reisagenten die hun product goed verkopen uit voor een studiereis. “Onlangs zijn we met een groep van tien naar de Canarische eilanden geweest en 27 oktober reis ik met twee collega’s en negen reisagenten naar Oman”, gaat Mathijs verder.

Tijdens de studiereis naar Halkidiki bezocht de groep samen met Silverjet België de Ikos en Sani hotels. Ikos staat bekend om het Infinite Lifestyle all-inclusive concept. Sani valt onder dezelfde keten, alleen is hier het verblijf op basis van halfpension. “Het concept van Ikos is absoluut uniek en is iets wat je moet ervaren om het over te kunnen brengen bij de klant.”

Naast het feit dat ZRA’s Angélique en Astrid de studiereis erg informatief vonden, was het ook leuk om Danja en Anne, luxury travel consultants bij Silverjet, beter te leren kennen. “We kregen hele positieve berichten van Angélique en Astrid. Ze vinden het fijn om een gezicht te hebben bij de persoon aan de andere kant van de telefoon.”

Belonen
Bij Silverjet draait alles volgens Mathijs om het vergaren en delen van kennis met reisagenten. “Gezien hebben is verkopen. Deze reizen zien we daarnaast als een stukje waardering voor de reisagent. Zowel Angélique als Astrid zijn loyale Silverjet-boekers en dat willen we belonen. Dat is uiteraard ons streven en geldt voor alle agenten die bij Silverjet boeken”, sluit Mathijs af.