14 april 2024
Thumbnail voor Silverjet viert 25-jarig jubileum in Paleis Het Loo

Silverjet viert 25-jarig jubileum in Paleis Het Loo

APELDOORN - Silverjet Vakanties bestaat 25 jaar en viert dit jubileum op Koninklijke wijze in Paleis Het Loo. Vanaf 14 tot en met 17 januari a.s. nodigt Silverjet haar 400 beste klanten, 200 reisagenten en 200 relaties/partners uit om dit heugelijke feit te vieren. Op maandag 16 januari strijken 200 reisagenten neer op Paleis Het Loo in Apeldoorn.


Rob Bremer richtte Silverjet 25 jaar geleden ook op in Apeldoorn, wat de locatie van de jubileumviering extra speciaal maakt.

Tijdens de vierdaagse bijeenkomst kunnen de genodigden genieten van een glas bubbels, een culinaire high-tea of een walking dinner. Daarnaast is er meer dan genoeg hotelinformatie te vergaren en komt er een gastspreker. Als laatste is er de mogelijkheid om een exclusieve rondleiding door het paleis te volgen. Zelfs delen van het paleis die eigenlijk nog gesloten zijn voor bezoekers, gaan voor Silverjet exclusief open. Een speciale aangelegenheid dus.

Silverjet zal samen met negen internationale hotelpartners alle gasten ontvangen in de verschillende balzalen van het paleis.

De hotelpartners zijn: Explora Journeys, Atlantis The Royal Dubai, Bahía del Duque, Parklane Resort & Spa Limassol, Beachcomber Resorts & Hotels, The Chedi Muscat, Blue Palace Elounda, One&Only Resorts & Private Homes en The Oberoi Beach Resort Al Zorah.