26 mei 2024
Thumbnail voor Sla jij de ballen van de baan tijdens het Reisbizz Society Padelevent?

Sla jij de ballen van de baan tijdens het Reisbizz Society Padelevent?

Het volgende Reisbizz Society Event staat weer op de planning: op dinsdag 19 maart vindt het eerste Reisbizz Padeltoernooi plaats. Met verschillende partners, waaronder Live to Travel, organiseert Reisbizz het eerste padeltoernooi in de Nederlandse reisbranche. We kijken met Eveline de Waal van Live to Travel vooruit naar het event.

Eveline heeft zelf nog nooit padel gespeeld. Toch is ze een belangrijke factor geweest in het maken van de plannen voor het event. “Ons kantoor in België organiseert al jaren een padeltoernooi en dat is een groot succes. Op een vorig Reisbizz Society Event in Den Haag had ik het hier met Reisbizz-collega Linda Andeweg over, en zij was direct enthousiast. Ook een aantal reisagenten pikten dit idee op en waren gelijk van de partij. Toen Linda mij belde dat het daadwerkelijk ging gebeuren, wist ik dat wij hier bij moesten zijn”, vertelt Eveline enthousiast aan Reisbizz.

Sportspektakel
Padel is de snelstgroeiende sport in Nederland en is een combinatie van tennis, squash en beachball. Je speelt het spel, in principe, 2 tegen 2 op een baan met vier glazen wanden. Het gebruik van de wanden geeft het spel een extra dimensie. Tijdens het event kunnen reisagenten kiezen uit een kennismakingsclinic, een toernooi voor beginners of een toernooi voor gevorderden.

Voordat het sportspektakel begint, geven de partners van het event een korte presentatie. Zo zijn naast Live to Travel ook het Spaans Verkeersbureau en Visie op Toekomst bevestigd. “We hebben nog niet nagedacht over wat we op de dag zelf gaan doen, maar we zullen in ieder geval onze nieuwe Oceanië-brochure meenemen, die is half februari af. Daarnaast hopen we in maart onze nieuwe website te lanceren en we zijn druk bezig met het plannen van andere B2B-events. Tegen die tijd kunnen we er hopelijk meer over vertellen”, gaat Eveline verder.

Anders dan anders
Wat Eveline zo’n toegevoegde waarde vindt van de Reisbizz Society Events? “Het is een netwerkbijeenkomst, maar dan op een andere manier. Ik vind het super leuk. Je bent met elkaar en voor elkaar, en dat met een stukje welzijn en gezelligheid. Als Live to Travel is het ook fijn om samen te komen voor de gezelligheid in plaats van alleen het verkopen van ons product. Van het bijkletsen met bekende tot het ontmoeten van nieuwe gezichten. En uiteraard doe ik zelf (en mijn collega’s) ook mee met het padeltoernooi. Dus wie weet staan wij op 19 maart tegenover elkaar op de padelbaan. Zie ik je dan?”, sluit Eveline af.

Het padelevent is op dinsdag 19 maart a.s. van 17:00 tot 21:30 uur in HAL22 te Utrecht.

Heb jij je nog niet aangemeld voor het Reisbizz Society Padelevent? Doe dat dan snel via de link. Geen zorgen: dit event is voor iedereen, mét of zonder padel ervaring, mét conditie of zonder conditie. Meedoen is belangrijker dan winnen.