15 juli 2024
Thumbnail voor Spaans Verkeersbureau goed vertegenwoordigd op Event Summit in Jaarbeurs Utrecht

Spaans Verkeersbureau goed vertegenwoordigd op Event Summit in Jaarbeurs Utrecht

Het Spaans Verkeersbureau was gister goed vertegenwoordigd op het Event Summit-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar waren er negen Spaanse steden aanwezig die zich presenteerden als ideale bestemmingen voor het organiseren van congressen, conferenties en bedrijfsincentives.

Volgens het Spaans Verkeersbureau variëren deze steden van de bruisende metropolen tot de idyllische eilanden. De steden bieden een schat aan mogelijkheden voor evenementenplanners en zakelijke reizigers. Het Spaans Verkeersbureau zet de steden op een rijtje in de Spanje & Portugal Special in Reisbizz Magazine.

Eén van de steden die de organisatie benoemt, is Elche. "Elche, een stad in de provincie Alicante, staat bekend om zijn prachtige palmbomen en tuinen. Het is een verrassende bestemming voor zakelijke reizigers, met een scala aan vergaderfaciliteiten en een ontspannen sfeer."

San Sebastián wordt ook in het zonnetje gezet. "San Sebastián, aan de Baskische kust, staat bekend om zijn gastronomie en prachtige stranden. Het is een stad die perfect is voor het organiseren van culinaire evenementen en incentives voor fijnproevers", aldus het Spaans Verkeersbureau.

De Spaanse eilanden mogen niet ontbreken. Volgens Het Spaans Verkeersbureau is Las Palmas, gelegen op Gran Canaria, de ideale bestemming voor incentives een bedrijfsevents. "Het is het hele jaar door aantrekkelijk door de zonnige stranden en het milde klimaat."

Benieuwd naar de overige steden? Lees dan het hele artikel in de Spanje & Portugal Special in Reisbizz Magazine.