21 mei 2024
Thumbnail voor Speeddaten bij Travel Dates zeer geslaagd

Speeddaten bij Travel Dates zeer geslaagd

ZWOLLE - Dinsdagavond 29 maart vond de eerste editie van Travel Dates plaats op het kantoor van Fly to the West in Zwolle. Een groot aantal reisagenten waren daarbij aanwezig en werden bijgepraat tijdens de speeddates. Reisbizz was erbij.


Vanaf 16:30 uur was men welkom in Zwolle. De sfeer in de Amerikaanse stijl ingerichte bar van Fly to the West was direct gezellig. Vanwege de coronamaatregelen kon het evenement eerder geen doorgang vinden, dus werd er onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bijgepraat. In een aparte ruimte stond een uitgebreid buffet met ruime keuze voor ieders smaak.

Paul Backer, directeur Fly to the West

Speeddates
Om 18:00 uur startte de speeddates waarbij de reisagenten in groepjes werden bijgepraat door de touroperators over de laatste nieuwtjes. Ook American Airlines was aanwezig. Paul Backer, directeur van Fly to the West en gastheer van de deze avond hield de tijd in de gaten. Wanneer de date voorbij was hoorden we dit aan het getoeter.

Fly to the West                                                                                                                         American Airlines date

Deelnemende organisaties
De volgende organisaties waren aanwezig: American Airlines, &Olives Travel, Buro Scanbrit, Fly to the West, De Jong Intra, Special Traffic, Style in Travel, Sunair Vakanties, Travel Trend, Rondreishop en Weg van de Massa. Na afloop rond 21:00 werd de avond afgesloten met een borrel.

Op 12 april vindt de tweede Travel Dates plaats in Rotterdam, in Grand Café De Horizon op Rotterdam The Hague Airport.

Patrick Goorhuis van Special Traffic                                                                           Marjolijn Bos van Travel Trend

Linda Andeweg en Marja Bouwmeester van Sunair Vakanties