18 mei 2024
Thumbnail voor Star Clippers versoepelt coronarestricties en verwelkomt alle passagiers vanaf november

Star Clippers versoepelt coronarestricties en verwelkomt alle passagiers vanaf november

MIAMI - Zeilcruiserederij Star Clippers heeft aangekondigd dat haar coronarestricties vanaf november versoepelt worden. Hierdoor is het niet alleen mogelijk voor gevaccineerde gasten om op cruise te gaan met de rederij, maar mogen ook ongevaccineerde gasten straks aan boord van de luxe zeilschepen.


Passagiers zonder coronavaccinatie moeten zich vooraf laten testen. Dit mag een negatieve antigeentest zijn die binnen 48 uur voor vertrek is afgenomen of een negatieve PCR-test die niet ouder is dan 72 uur.

Volledig gevaccineerde passagiers hoeven met de aangepaste regels niet langer een negatieve antigeentest voor te leggen voordat ze aan boord komen. Reizigers die volledig gevaccineerd zijn, moeten nog steeds hun bewijs van vaccinatie laten zien voor vertrek.

Verschillende data
De versoepeling van de maatregelen gaat voor ieder schip van de rederij op een andere datum in. Zo worden de nieuwe coronaprotocollen van kracht op de Royal Clipper vanaf 5 november a.s., op de Star Clipper vanaf 19 november en op de Star Flyer vanaf 26 november.