14 april 2024
Thumbnail voor ‘Steeds meer comfort aan boord op verre vluchten van KLM’

‘Steeds meer comfort aan boord op verre vluchten van KLM’

SCHIPHOL - Het wordt steeds aangenamer aan boord van verre vluchten bij KLM. De vorig jaar geïntroduceerde Premium Comfort-klasse is steeds meer beschikbaar, en de Boeing 777-vloot wordt geleidelijk voorzien van een geheel vernieuwde World Business Class. In de nieuwste uitgave van Reisbizz Magazine gaan we dieper in op de vernieuwde klasses.


In Premium Comfort Class hebben reizigers de beschikking over meer beenruimte (38 inch), een rugleuning die verder naar achteren kan, een groot tv-scherm in elke stoel en uitgebreide catering. Volgens KLM wordt het nieuwe product uitermate goed gewaardeerd, zowel qua comfort en maaltijden als prijsstelling.

Volgens de luchtvaartmaatschappij wordt Premium Comfort zowel door vakantiegangers als zakenreizigers geboekt. “We zien dat veel reizigers de klasses combineren tijdens hun reis. Een zakenreiziger kiest bijvoorbeeld voor de nachtvlucht voor een ticket in de World Businessclass om languit te kunnen liggen, maar vliegt terug in Premium Comfort op een dagvlucht”, laat een zegsvrouw weten.

Vernieuwde Businessclass
Tegelijk met het installeren van de Premium Comfort-stoelen krijgen de Boeing 777’s ook een vernieuwde World Businessclass aangemeten. Dat verhoudt zich beter tot de moderne zakenklasse die standaard bij de nieuwere 787 aan boord is. In de nieuwe zakenklasse hebben alle passagiers directe toegang tot het gangpad door een 1-2-1-opstelling. Dat was tot nu toe niet het geval in de 777, maar al wel in de 787. Ook hebben de nieuwe stoelen schuifdeurtjes voor meer privacy.

Meer weten over de vernieuwde klasses van KLM? Lees dan het hele artikel in de nieuwste uitgave van Reisbizz Magazine.