24 juni 2024
Thumbnail voor Sunair Vakanties organiseert opnieuw ‘Expeditie Paris’: Ontdek Parijs in één dag

Sunair Vakanties organiseert opnieuw ‘Expeditie Paris’: Ontdek Parijs in één dag

PARIJS - Sunair Vakanties organiseert in samenwerking met NS International en Thalys op 11 en 20 oktober a.s. opnieuw ‘Expeditie Paris’ waarin reisagenten de kans krijgen om met hun favoriete reiscollega Parijs in één dag te ontdekken. Naar aanleiding van opdrachten verken je de wereldstad en ga je de strijd aan met andere reisagenten om de expeditie te winnen.


Geïnteresseerden kunnen zich samen met hun favoriete reiscollega opgeven voor de ‘expeditie’ en ontdekken gedurende de dag als team de bezienswaardigheden, hotels en wijken. “Natuurlijk met een gezonde dosis strijdlust op zak om de expeditie te winnen”, aldus de aankondiging.

Op dinsdag 11 oktober en donderdag 20 oktober 2022 vertrekt de groep reisagenten om 7:15 uur met de Thalys vanaf Amsterdam naar Paris Nord. Onderweg kunnen deelnemers nog opstappen op Schiphol of Rotterdam Centraal. Om half 8 ’s avonds vertrekt de groep weer terug richting Amsterdam.

De kosten bedragen 30 euro per persoon inclusief heen- en terugreis, ESN kaartje (indien gewenst), Paris Visite en per team de Time to Momo Stadsgids van Parijs.

Aanmelden kan tot 9 september door een mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van je naam volgens paspoort, geboortedatum, ANVR-nummer, telefoonnummer, voorkeursdatum én opstapstation in Nederland. Sunair wil ook graag weten of deelnemers al eens eerde met de Thalys naar Parijs zijn gereisd en of er eventuele bijzonderheden zijn om rekening mee te houden. Geef dezelfde gegevens van jouw collega door.

Inschrijven kan ook individueel, dan wordt er mogelijk een team gevormd met een andere individuele inschrijving. In week 37 wordt bekendgemaakt wie er mee mag tijdens “Expeditie Paris”.