14 april 2024
Thumbnail voor Sunny Cars Salesteam weer op volle sterkte: Een persoonlijke kennismaking

Sunny Cars Salesteam weer op volle sterkte: Een persoonlijke kennismaking

HAARLEM - Dat het salesteam van Sunny Cars de afgelopen tijd niet heeft stilgezeten, staat als een paal boven water. Gedurende de coronaperiode is het team - deels door natuurlijke verloop - flink gekrompen, maar inmiddels zijn ze weer op volle sterkte. Reisbizz Magazine maakte tijdens een gezellige lunch op het kantoor in Haarlem kennis met nieuwe collega’s Fieneke, Rik en Annemiek en kletsten bij met vaste krachten Marco en Jacqueline.


Vooraf aan de lunch laten Marco en Fieneke de kantoorruimte zien, waarbij alle afdelingen zich rondom de kantineruimte bevinden. “Alle collega’s zitten hier heel dichtbij. Van de Customer Care tot de reserveringsafdeling. De lijntjes zijn heel kort en als er een probleem is of je hebt snel een antwoord nodig, loop je gemakkelijk langs”, vertelt Fieneke. Tijdens de lunch leren we het salesteam op een persoonlijke manier kennen.

Fieneke van Heusden-Bosters sloot zich afgelopen mei als Sales Representative aan bij het team van Sunny Cars. Met deze functie is zij het gezicht naar de branche toe. “En dan met name voor de reisagenten, reisbureaus en ZRA’s. De reisagenten die ons boeken, boeken ons al heel lang. Zij weten dus precies waar ze moeten zijn; of het een reserveringsvraag is of ze terecht moeten bij Customer Care of de marketing afdeling. Als ze er echt niet uitkomen, komen ze bij mij terecht.”

Fieneke, wat zijn jouw hobby’s?
“In de wintermaanden houd ik ervan om te gaan skiën met mijn man, daar ben ik echt dol op. Daarnaast hebben we ons de afgelopen twee jaar bezig gehouden met het bouwen van ons eigen huis. We wonen nu wel, maar er moet evengoed nog wel wat gebeuren. Ook heb ik mijn handen vol aan ons zoontje van twintig maanden, waar ik iedere dag weer van geniet.”

Nieuwste aanwinst
Rik Sluiter is de nieuwste aanwinst voor het salesteam. Sinds eind augustus is hij het team met zijn jaren ervaring komen versterken. In 2002 begon Rik zijn carrière bij TUI. “Na vijf jaar bij de touroperating werd het tijd voor wat anders, maar wilde ik wel in de sector blijven. Bij Transavia ben ik in de sales aan de slag gegaan en deed ik de contracten met de touroperators. Vervolgens ben ik in de autohuurwereld terecht gekomen bij Evis en heb ik daar de mooiste tijd van mijn leven gehad. Na tien jaar kwamen daar allerlei overnames waardoor het DNA van het bedrijf veranderde en het voor mij tijd was om wat anders te gaan doen. Ik werd teruggevraagd bij Transavia en daar ben ik met veel plezier teruggegaan. Toen het grote C-woord vervolgens kwa, stond logischerwijs ook bij Transavia de wereld op zijn kop en stopte het avontuur eerder dan gepland. Na een kort maar leerzaam uitstapje bij TURNN in de wereld van de mobiliteit, heb ik een aantal leuke gesprekken gehad met Marco en Hans Knottnerus, de rest is geschiedenis.”

Maak ook kennis met de rest van het salesteam en lees het hele interview in de nieuwste uitgave van Reisbizz Magazine.