23 mei 2024
Thumbnail voor Tako Träger ontmoet Koningin Máxima en Koningin Letizia tijdens het Amsterdam Spanish Film Festival

Tako Träger ontmoet Koningin Máxima en Koningin Letizia tijdens het Amsterdam Spanish Film Festival

Het Amsterdam Film Festival viert dit jaar haar 10-jarige jubileum en om dat te vieren hebben ze twee bijzondere gasten uitgenodigd: Koningin Máxima en Koningin Letizia van Spanje. Air Europa sponsort het festival al tien jaar en Tako Träger, Sales Manager bij Air Europa, kreeg de gelegenheid om de Royals te ontmoeten.

"Het Amsterdam Spanish Film Festival is een jaarlijks evenement waarin gedurende enkele dagen Spaanse en Latijns-Amerikaanse films centraal staan," vertelt Tako. "Vanwege het tienjarige bestaan hebben ze dit jaar gekeken naar verdere mogelijkheden. Gisteravond was er een speciale vertoning voor ongeveer 500 scholieren uit het hele land, waarbij de twee koninginnen aanwezig waren om een gezamenlijke Q&A bij te wonen."

Na de Q&A was er een VIP-gelegenheid voor een select aantal partners van het filmfestival om kennis te maken met Koningin Máxima en Koningin Letizia. "Wij mochten daar namens Air Europa bij zijn, waarbij we onszelf voorstelden en een klein stukje over onze luchtvaartmaatschappij vertelden, dat we het festival al tien jaar sponsoren en door onze bijdrage aan tickets, bijdragen aan de culturele uitwisseling tussen Spanje, Latijns-Amerika en Nederland. Zo kwam het gesprek heel erg leuk tot stand en konden we daar even kennis maken op een heel informele manier. Dat was echt erg bijzonder.”

Tako was nerveus, maar volgens hem zijn het ‘heel normale mensen.’ "Tijdens zo'n gesprek merk je al snel dat ze net als jij gewoon gezellig meepraten over alledaagse dingen. Het was heel gemoedelijk," aldus Tako.