23 mei 2024
Thumbnail voor Transavia bevestigt deelname aan Career Experience 2024

Transavia bevestigt deelname aan Career Experience 2024

Transavia is ook dit jaar weer aanwezig op de jaarlijkse Career Experience. Mensen die geïnformeerd willen worden over hoe het is om piloot, stewardess of werkzaam te zijn in een andere functie bij de Nederlandse luchtvaartmaatschappij, kunnen op zaterdag 2 maart 2024 naar de Jaarbeurs in Utrecht komen 'speeddaten' met professionals van de reisorganisatie.

Naast Transavia zijn ook moedermaatschappij KLM en reisorganisatie Corendon aanwezig op het jaarlijkse evenement. Op de Career Experience vinden verschillende interactieve sessies plaats en praten diverse sprekers de bezoekers bij over arbeidsmobiliteit en persoonlijke ontwikkeling.

De Career Experience is dé uitgelezen kans om een baan, stage of opleiding te vinden. Op de Career Experience vinden verschillende interactieve sessies en rondetafelgesprekken plaats en praten diverse sprekers de bezoekers bij over arbeidsmobiliteit en persoonlijke ontwikkeling. Het evenement wordt net als vorig jaar georganiseerd door de uitgever van dit medium, de Reismedia Groep. Verschillende bedrijven, opleiders en sprekers maken de dag tot een ware 'experience'.

Wil jij ook aanwezig zijn op deze informatieve dag? Meld je dan nu aan als bezoeker!

Benieuwd naar de vorige editie? Bekijk hieronder de aftermovie van de Career Experience 2023.