26 mei 2024
Thumbnail voor Transavia start ticketverkoop najaar, winter en voorjaar 2021-22

Transavia start ticketverkoop najaar, winter en voorjaar 2021-22

SCHIPHOL - Vanaf vandaag is het mogelijk om tickets te boeken bij Transavia voor het najaar, de winter en het voorjaar van 2021-2022.  Daarnaast breidt de vliegtuigmaatschappij het vliegaanbod uit naar ruim vijftig bestemmingen.


Tickets voor de periode november 2021 t/m maart 2022 zijn vanaf vandaag beschikbaar om te boeken. De bestemmingen Dubai, Innsbruck en Salzburg zijn boekbaar tot en met 21 april 2022. Transavia heeft voor boeken met meer zekerheid het flexticket geïntroduceerd. Met het bijkopen van dit ticket, kunnen passagiers ongeacht de kleurcode van de bestemming, de vlucht wijzigen naar een later moment maar wel naar dezelfde bestemming. De bijkomende kosten voor dit ticket zijn negen euro per persoon, per enkele reis.

Transavia kondigt daarnaast aan hun vliegaanbod te hebben uitgebreid. Deze winter is namelijk de bestemming Fez in Marokko samen met de mogelijkheid om vanaf Brussel te vliegen naar Innsbruck nieuw. Naast lijndienstvluchten voert Transavia full chartervluchten uit voor Voigt Travel naar de bestemmingen Kuusamo, Kittila, Ivalo en Rovaniemi in Finland, naar Akureyri in IJsland en deze winter ook naar de bestemming Skelleftea in Zweden. De charters naar Lapland en IJsland worden exclusief door Transavia gevlogen.