17 mei 2024
Thumbnail voor Travel Counsellors Rob en Bram fuseerden tot ZRA-duo: ‘Fijn om samen te werken’

Travel Counsellors Rob en Bram fuseerden tot ZRA-duo: ‘Fijn om samen te werken’

MAASBREE - Binnen de branche worden ze door collega’s en partners vaak in één adem genoemd: Rob van Lieshout en Bram Beurskens staan beter bekend als Rob en Bram. Nadat ze beide zelfstandig startten, werken de mannen sinds 2018 als ZRA-duo aangesloten bij Travel Counsellors. Naast leisure reizen richten ze zich ook veel op zakelijke reizen. In de Airline Special van Reisbizz Magazine vragen we Rob en Bram naar hun ervaringen hiermee.


De heren komen uit Noord-Limburg en hebben elkaar in 2000 leren kennen op de MTRO in Maastricht. “Van daaruit hebben we samen bij de ANWB in Venray gewerkt en zijn we vervolgens ieder onze eigen weg gegaan”, vertelt Bram. Rob is via de hotellerie in de zakenreiswereld terecht gekomen en Bram is in de leisure wereld gebleven. Rob startte in maart 2014 als Travel Counsellor en Bram in 2016. Ze kregen weer contact en hadden het al snel over de kansen en mogelijkheden om als duo-onderneming verder te gaan. In 2018 hakte ze de knoop door. “We zijn als het ware gefuseerd”, vertelt Rob.

Leisure- en zakenreizen
Het duo heeft een kantoor in een bedrijvenverzamelgebouw in Maasbree met werkplekken tegenover elkaar, waardoor ze snel kunnen schakelen. De mannen bieden zowel leisure als zakenreizen aan. “Door deze mix zijn we eigenlijk het hele jaar door druk. De leisure-industrie kent duidelijk zijn piekmomenten en het zakenreizen is verspreid over het hele jaar, wat zorgt voor continuïteit. Het is prettig schakelen met frequente reizigers en bedrijven, en we kunnen onderscheidend zijn ten opzichte van de grotere TMC’s door ons persoonlijke serviceniveau”, legt Rob uit.

Wil je meer lezen over Rob en Bram? Lees dan het volledige artikel  in de nieuwste uitgave van Reisbizz Magazine.