19 juli 2024
Thumbnail voor Travel Masters by Solange sluit zich aan bij Kupers Reisinfo

Travel Masters by Solange sluit zich aan bij Kupers Reisinfo

WEERT - Vanaf deze week heeft Kupers Reisinfo er een ervaren ZRA bij. Samen met de onlangs aangesloten Solange van Travel Masters by Solange, brengt dit het aantal ZRA’s die onder de vlag van Kupers Reisinfo vallen op elf. Reisbizz.nl sprak met Joyce Fonteijn, directeur van Kupers Reisinfo en met Solange zelf.


Het gaat goed met Kupers Reisinfo, naast de twaalf stenen reisbureaus sluiten er zich steeds meer ZRA’s aan. “En niet alleen opererend vanuit Limburg, maar inmiddels ook vanuit andere delen in het land. Neem Konstance Mulstegen van Travelling de Luxe die vanuit Noordwijkerhout haar ondernemerschap runt. Onze ZRA’s mogen hun eigen naam gebruiken en hun eigen ‘jasje’ blijven dragen. Het zijn zeer actieve ondernemers en bewijzen daarmee alleen maar hun meerwaarde”, vertelt Fonteijn.

Travel Masters by Solange
Solange van Travel Masters by Solange is blij met haar nieuw ingeslagen weg. “Ik zie zeker de meerwaarde om mij aan te sluiten als ZRA bij Kupers Reisinfo. Ik profiteer mee van de goede contractafspraken en het aantrekkelijke verdienmodel.” Solange, die zich sterk profileert op de markt van incentives, gaat zich weer volop bezig houden met het afvinken van iemands bucketlist. “Voordat corona uitbrak kreeg ik een mooie opdracht. Een klant die tijdens zijn sabbatical wilde reizen en tijdens deze reis op verschillende bestemmingen zijn vrienden en zakelijke contacten wilde uitnodigen. Samen drie dagen op bijzondere plekken overnachten en belevenissen delen. Helaas gooide de pandemie roet in het eten en kon de reis niet doorgaan.”

Weer volop geboekt voor de meivakantie
Kupers Reisinfo heeft een drukke zomer achter de rug. “Het was flink aanpoten afgelopen jaar. De coronacrisis en de gevolgen daarvan hebben ons een hoop tijd gekost. Blij word ik op het moment van de vele reisaanvragen voor het komende jaar. Voor de meivakantie wordt alweer volop geboekt en voor verre reizen is er veel vraag naar de VS voor komende zomer”, vervolgt Fonteijn. Wat haar wel tegenvalt zijn de hoge reissommen. “Het is natuurlijk een kwestie van vraag en aanbod, de vraag is op het moment groot dus stijgen de reissommen. Ik hoop niet dat de klant die nu vroeg boekt daar de dupe van wordt.”

Flexibele Duitse reisorganisaties
Gezien de ligging van de Kupers Reisinfo reisbureaus in het zuiden van Nederland en dicht tegen de grens van Duitsland wordt er veelal geboekt uit het brede aanbod van Duitse reisorganisaties. "Met de mogelijkheid van het bijboeken van de flex-service kunnen wij onze klanten meer zekerheid bieden. Mensen willen weer reizen en met deze flexibele voorwaarden dat er tot drie weken voor vertrek kosteloos geannuleerd kan worden, kun je je klant makkelijker over de streep trekken. Daar laten sommige Nederlandse reisorganisaties een kans liggen. Klanten willen daar best wat meer voor betalen”, stelt Fonteijn.