16 juni 2024
Thumbnail voor Travel Trade Day vakantiebeurs groot succes: ‘De vakdag brengt de reiswereld bij elkaar’

Travel Trade Day vakantiebeurs groot succes: ‘De vakdag brengt de reiswereld bij elkaar’

Woensdag vond in de Jaarbeurs in Utrecht voorafgaand aan de vakantiebeurs de vakdag plaats. De Travel Trade Day, zoals het evenement officieel heet, was een groot succes voor bezoekers en standhouders. “De vakdag brengt de reiswereld bij elkaar.”

Op de Travel Trade Day kwam de reiswereld bij elkaar om bij te praten, afspraken te maken en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Een opgewekte Pascal Driever van HAL is erg enthousiast over het evenement: “De vakdag brengt de reiswereld bij elkaar." Eén van de grote publiekstrekkers op de vakdag was het frietje dat werd aangeboden door De Jong Intra Vakanties op de stand van Captain Cruise. “De samenwerking met De Jong Intra Vakanties voor het frietje is een geweldig succes, wat een drukte op de stand”, zegt Gitte Tilro van Captain Cruise over het ontmoetingsmoment.

Op de Travel Trade Day vertelde kersvers Corendon-ceo Gunay Uslu over de ambities van Corendon. “Ik wil dat we de komende tijd de meest duurzame reisorganisatie worden van Nederland. Maar ik wil niet dat de vakanties duurder worden, dat is voor mij persoonlijk een belangrijke doel. We weten dat we als toeristenbranche vervuilend zijn, maar dat betekent niet dat we niet meer op vakantie kunnen.” Het hele interview met Gunay Uslu lees je hier.

Meer reacties op de Travel Trade Day lees je in februari in het Reisbizz Magazine.