19 juni 2024
Thumbnail voor TravelXL breidt aantal vestigingen uit: ‘En dat is plus zeven!’

TravelXL breidt aantal vestigingen uit: ‘En dat is plus zeven!’

BLARICUM - De TravelXL Groep heeft de afgelopen maanden het aantal vestigingen zien groeien. De reisorganisatie heeft zeven nieuwe vestigingen toegevoegd waarmee het aantal op 56 staat met 46 partners, het pre-corona niveau. De meest recent toegetreden reisbureaus beginnen operationeel in november.


Dat zijn TravelXL Alfa Reizen in Valkenwaard en TravelXL Lochem. Al eerder voegde de groep TravelXL Lanting in Klazienaveen, TravelXL Reisburo Avanti in Zelhem en TravelXL Bolderman Reisburo in Veenendaal toe. TravelXL Lanting in Hoogeveen treedt per 1 december toe. Daarnaast heeft TravelXL ’t Gooi uit Eemnes een pop-up reisbureau geopend in de naburige gemeente Huizen.

“Helaas zijn de afgelopen maanden enkele vestigingen gesloten vanwege de gevolgen van COVID-19. Het positieve is echter dat de nieuwe toegetreden partners een mix zijn van bijzonder ervaren reisbureau ondernemers en nieuwe starters”, meldt Ronald Raadsheer, Managing Partner van TravelXL. “Dat typeert de onafhankelijke ondernemers die zich bij de TravelXL groep thuis voelen en geeft aan dat het vertrouwen in de reisbranche volop leeft. Hopelijk zijn zij als voorbeeld voor vele nieuwe initiatieven. Daar zijn zowel de consument als de branche alleen maar bij gebaat.”