19 juli 2024
Thumbnail voor TUI aanwezig op Career Experience 2024: Van stewardess tot vliegtuigtechnicus en van reisleider tot reisadviseur

TUI aanwezig op Career Experience 2024: Van stewardess tot vliegtuigtechnicus en van reisleider tot reisadviseur

TUI is net als vorig jaar weer aanwezig op de Career Experience. De jaarlijkse opleidingen- en beroepenmarkt voor de luchtvaart- en (zaken)reisindustrie vindt op zaterdag 2 maart 2024 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor banen van stewardess tot vliegtuigtechnicus kunnen terecht bij de stand van TUI. Maar ook voor allerlei reisadvies- en call centre-functies.

TUI is één van de grootste werkgevers in zowel de reis- als de luchtvaartindustrie. Tijdens de Career Experience kun je informatie krijgen over een baan als bijvoorbeeld stewardess, reisbureaumedewerker, piloot of in de techniek. Naast TUI zijn ook publiekstrekker Transavia, KLM en Corendon aanwezig op het jaarlijkse evenement. Op de Career Experience vinden verschillende interactieve sessies plaats en praten diverse sprekers de bezoekers bij over arbeidsmobiliteit en persoonlijke ontwikkeling.

De Career Experience is dé uitgelezen kans om een baan, stage of opleiding te vinden. Op de Career Experience vinden verschillende interactieve sessies en rondetafelgesprekken plaats en praten diverse sprekers de bezoekers bij over arbeidsmobiliteit en persoonlijke ontwikkeling. Het evenement wordt net als vorig jaar georganiseerd door de uitgever van dit medium, de Reismedia Groep. Verschillende bedrijven, opleiders en sprekers maken de dag tot een ware 'experience'.

Wil jij ook aanwezig zijn op deze informatieve dag? Meld je dan nu aan als bezoeker!

Benieuwd naar de vorige editie? Bekijk hieronder de aftermovie van de Career Experience 2023.